Picture 1Slider hero - Slide 2

SPECIALITY RETAIL LEASING

Laat uw merk opvallen en maak contact met uw klanten

Docks Bruxsel biedt innovatieve verhuurmogelijkheden voor speciale retailproducten, waaronder kiosken, tijdelijke online winkels & pop-ups, merkervaringen, reclame, sponsoring en partnerschappen, om uw product onder de aandacht te brengen van meer dan 5,8 miljoen shoppers.

Kleine bedrijven werken succesvol samen met Docks Bruxsel’s gespecialiseerde retail leasing team om hun omzet en naamsbekendheid te verhogen op een seizoensgebonden of permanente basis. Met 60.000 m2 winkel- en ontspanningsruimte, vol met internationale merken, staat Docks Bruxsel garant voor een unieke en gastvrije stedelijke winkelervaring, gedeeld met bijna 6 miljoen bezoekers per jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathalie Eloy, Manager Specialty Leasing: n.eloy@docksbruxsel.be

Commerciële partnerschappen

Sponsoring  en partnermogelijkheden vergroten de naamsbekendheid. In nauwe samenwerking met het Docks Bruxsel-team kunnen wij een programma op maat ontwikkelen op basis van uw bedrijfsdoelstellingen. Wij streven ernaar dat al onze sponsoring- en partnerschapprogramma’s resultaten opleveren met een meetbaar rendement op investering. Of u nu een evenement ter plaatse sponsort of deel uitmaakt van onze marketingcommunicatie, wij kunnen ervoor zorgen dat uw merk zichtbaar is.

1

Merkervaring

Experientiële marketing en merkactiveringsmethoden hebben keer op keer resultaten opgeleverd voor veel bedrijven, dus waarom zou u deze kans niet aangrijpen om uw merk onder de aandacht te brengen? Of het nu gaat om productdemonstraties, proeverijen, sampling, promoties, wedstrijden of unieke activiteiten, u kunt uw publiek uw product of dienst laten ervaren.

JP Gaultier2

Advertentie

Bij Docks Bruxsel beschikken we over verschillende digitale display-punten, waar uw merk een enorme zichtbaarheid kan verwerven bij onze 5,8 miljoen jaarlijkse klanten.

Omdat uw merk digitaal van aard is, kan het gebruik maken van geanimeerde afbeeldingen om uw boodschap tot leven te brengen en de aandacht van uw publiek te trekken.

737C2130 9FB3 4A70 BB58 ADD466F45871

Tijdelijke on-line en pop-up winkels

Tijdelijke on-line- en pop-upwinkels maken gebruik van tijdelijke of seizoensgebonden leegstand van grote winkelunits en bieden de mogelijkheid om uw bedrijf of product te testen door een gevestigde winkelaanwezigheid.

Swarovski 1

Retail merchandising kiosken

Kiosken zorgen voor uw aanwezigheid in ons winkelcentrum, met lage opstartkosten en minimale overheadkosten op een drukbezochte locatie. Beide opties zijn een uitstekende gelegenheid voor nieuwe ondernemers en onafhankelijke detailhandelaars om onmiddellijke bekendheid te verwerven en de verkoop en merkbekendheid te maximaliseren.

dunkin 1

Als u nog twijfelt of vragen heeft over onze mogelijkheden, neem dan contact op met onze Leasing Specialist Manager, Nathalie Eloy, om uw bedrijfsdoelstellingen te bespreken: n.eloy@docksbruxsel.be