J14342_Docks_Summer Destination_Owned Digital_Website event banner_AW LR Safe AreaSlider hero - Slide 2

SUMMER OF LEISURE

Geniet deze zomer van een buitengewone ervaring met Docks Bruxsel.

Met zoveel te zien en te doen, kunt u het perfecte familiedagje uit creëren met de perfecte mix van ontspanning, winkelen en eetgelegenheden.

Ga op avontuur tijdens de zomermaanden en probeer ook daarna alles uit wat Docks te bieden heeft.

Lego Discovery Centre

Vanaf 24 juni is ’s werelds eerste nieuwe generatie Lego Discovery Centre hier in Docks Brussel te vinden.

Mis de kans niet om je eigen avontuur op te bouwen aan de hand van indrukwekkende experimenten en activiteiten.

Bovendien kunt u kennismaken met de meestermodelbouwers of de magie opsnuiven van de 4D-bioscoop – de enige bioscoop in de stad met een eigen weersysteem!

Lego Discovery Centre

Summer Market

Op onze zomermarkt vind je lokale ambachtslui uit heel Brussel, eetkraampjes, drankjes en nog veel meer! Van 11 tot en met 30 juli kunt u genieten van de geweldige gemeenschapssfeer en een aantal leuke souvenirs mee naar huis nemen na uw dag in de Docks.

Summer Market

Docks Escape Room

Ben je klaar om de held van je eigen avontuur te worden? Kom en ontdek de Docks escape room, open van 9 juli tot 6 augustus. Ontdek verborgen aanwijzingen, ontcijfer moeilijke codes en los spannende puzzels op!

Ga de uitdaging van onze escape room aan! De toegang kost €2 en je ontvangt een goodiebag vol geweldige producten (zolang de voorraad strekt) dankzij onze geweldige sponsors: Kusmi Tea, MediaMarkt, Tape à l’œil, Guapa, C’est bonbon, Jules en Bubble Waffle.

[Book your session here]

FUN FOR THE WHOLE FAMILY

White Cinema Logo
WHITE CINEMA
Een uitstapje naar de bioscoop is de perfecte compensatie voor een drukke dag op de been. Breng de middag door met het kijken naar de nieuwste films en vergeet niet dat geen filmervaring compleet is zonder snacks!

Bekijk hier de nieuwste programma's, filmtijden en trailers - reserveer vandaag nog uw tickets.
Koezio Logo
KOEZIO
Met live adventure games, karaoke en virtual reality zal het gezin zich uren bezighouden in Koezio, het grootste indoor adventure park.

En met een restaurant en bar waar u heerlijk kunt eten en drinken, kunt u nieuwe energie opdoen voordat u aan de volgende ervaring begint.
Flying Tiger Copenhagen at Docks Bruxsel
FLYING TIGER COPENHAGEN
Onze winkel Flying Tiger Copenhagen biedt een breed assortiment aan producten om kinderen te amuseren.

Maak een keuze uit speelgoed en spelletjes of knutselactiviteiten die hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten.

DOCKS FAMILY-FRIENDLY RESTAURANTS

Thai Cafe
THAI CAFÉ
Het menu van het Thai Café is een verleidelijke combinatie van zoete, hartige en pikante gerechten. Geniet van heerlijke maaltijden of kleine snacks, perfect om onderweg te eten of om met familie te delen, voor een authentieke smaak van Thailand.
Black and White Burger
BLACK & WHITE BURGER
Black & White Burger combineert unieke smaken met visuele ervaringen voor de hamburgerliefhebbers onder ons. Kom en ontdek heerlijke smaken, verse producten en zelfgemaakte smoothies en limonades die je naar meer zullen doen verlangen.
Hawaiian Poke Bowl
HAWAIIAN POKÉ BOWL
Hawaiian Poké Bowl brengt de verse en heerlijke smaken van Hawaï naar Brussel. Ontdek gerechten die boordevol smaak en kleur zitten en schotels op maat, overgoten met huisgemaakte sauzen en een assortiment toppings. Een voorproefje van een tropische vakantie!