Event-banner-1685x900pxSlider hero - Slide 2

AGENDA VAN OKTOBER

Gedurende deze maand oktober hebben we een reeks activiteiten voor u voorbereid die u bewust zullen maken van onze waarden, u zullen laten huiveren, u zullen verwennen en u zullen vermaken !

 

download de agenda

Home & Technology 2023

In oktober zet Docks de spotlights op retailers die huishoudelijke en technologische producten aanbieden !

Bij Docks leggen we onze klanten graag in de watten! En zoals je weet, doen we niets in het klein !

Daarom bieden we je een unieke wedstrijd aan : “THE PRICE IS RIGHT” !

Van 25/09/2023 tot 21/10/2023 wordt een prachtige bubbelvormige vitrine geïnstalleerd in het hart van het winkelcentrum, tegenover de roltrap op de gelijksvloer, aan de ingang van het Godinplein, waarin onze handelaars hun mooiste producten zullen presenteren rond het thema ‘Home & Technology’!

Hoe gaat de wedstrijd in zijn werk ?

Je hebt minder dan een maand om de TOTALE WAARDE in euro’s (€) van alle voorwerpen in de BUBBEL te schatten !

De prijs bestaat uit meerdere cadeaus en de kans om de hele etalage te winnen …

Er zal een terminal bij de etalage worden geplaatst zodat je je kunt registreren en ons JOUW GESCHATTE PRIJS kunt geven.

We zullen de naam bekendmaken van de persoon die de waarde in euro’s (€) heeft gegeven die het dichtst bij het totale aantal geschenken ligt en die de winnaar van de wedstrijd zal worden !

De trekking vindt plaats na 21/10/2023.

Stay tuned !

Your home, Your Docks.

wedstrijdreglement

Op zaterdag 7/10, 14/10, 21/10 & 28/10

Mis de Cyclosoldes in Docks Bruxsel niet !

Er wachten unieke aanbiedingen en verrassingen op u.

Of u nu een fietsliefhebber bent of van familiewandelingen houdt, dit is de ideale gelegenheid om met de fiets te komen en een ontspannen dag door te brengen in Docks, terwijl u een positieve bijdrage levert aan de planeet ! Verrassing: ontvang kortingen bij de winkeliers:

Op woensdag 25/10

Ontdek de Scale Dogs-animatie gewijd aan geleidehonden vanaf 14.00 uur ! Onze experts zullen uitleggen hoe geleidehonden speciaal zijn getraind om mensen die blind of slechtziend zijn te leiden, beschermen en begeleiden.

Op zaterdag 21/10

We hebben een smakelijke middag voor uw kinderen voorbereid van 14.00 tot 18.00 uur ! Op het programma: het maken van snoepzakken in het thema van Halloween ! Griezelen en plezier GEGARANDEERD !

Op zaterdag 28/10

Voeg een vleugje magie toe aan Halloween met onze schminkanimatie voor kinderen, gepland vanaf 14.00 uur ! Onze professionele visagisten zullen uw kleine monsters transformeren in fantastische wezens, enge personages of schattige prinsessen !

Op dinsdag 31/10

Kom huiveren en Halloween vieren tijdens onze betoverende pompoenworkshop vanaf 14.00 uur !

Save the date en kom talrijk bij Docks!