J13912_Docks_Christmas_Web Event Banner 1900x800_v3_AWSlider hero - Slide 2

Nog veel plezier samen deze kerst!

Beleef een waar winterwonderland! Breng tijd door met vrienden en familie met een rondje op onze magische ijsbaan, een wandeling door de feestelijke Christmas Village en wat lekkers te eten en te drinken in onze vele restaurants. Geniet daarna van de kerstinkopen, met meer dan 100 winkels waaronder Snipes, Superdry, MediaMarkt, Action en Samsung.

Al deze feestelijke pret samen op één plaats. Dat moet Docks Bruxsel zijn!

 

Christmas Village

Een wandeling door de Christmas Village om wat lekkers eten en drinken te proeven en unieke cadeaus te shoppen, zorgt ervoor dat u zich in een mum van tijd feestelijk voelt.

Met zelfstandige en lokale winkeliers kunt u op maat gemaakte en persoonlijke cadeaus vinden voor vrienden, familie of gewoon voor uzelf!

Ijsbaan

Maak plezier met vrienden en familie op onze magische ijsbaan. Schaatsverhuur is mogelijk, en we hebben onze aprés ski lounge bar om die vermoeide benen te laten rusten

Prijzen:

  • Onder 12 jaar: 5€
  • 12-17 jaar: 7€
  • Volwassenen 18 plus: 8€
  • Volwassenen die een persoon begeleiden: 2€

Verlengde openingstijden

Met late avonden en zondagse openingen, heb je geen moeite om je kerstboodschappenlijstje af te ronden:

  • Vrijdag 17 december tot 20.00 uur
  • Zondag 19 december 10:00 – 18:00
  • Dinsdag 21 december tot 20:00
  • Woensdag 22 December tot 20:00
  • Donderdag 23 december tot 20:00

Kerstinkopen zijn nog nooit zo goed geweest

Met avond- en zondagopeningen zult u geen moeite hebben om uw kerstinkopenlijstje af te werken. Kijk eens bij deze winkeliers voor een paar geweldige kerstcadeaus.
MediaMarkt
Wie nooit genoeg krijgt van de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen, vindt in de rekken van MediaMarkt het perfecte cadeau. Bovendien is er deskundig advies beschikbaar om u te begeleiden.
Guess
Geniet van de feeststemming en maak een groot gebaar voor een speciaal iemand in uw leven. Van tassen, jurken en schoenen voor haar, tot outdoorkleding, truien en accessoires voor hem. Guess voorziet alles.
Histoire d'Or
Niets zegt Vrolijk Kerstfeest als een attent sieraad. Er is ook een grote selectie van kwaliteitshorloges voor die persoon die alles betekent. Je kunt nooit te veel horloges hebben!

Plan your visit